Wie ben ik

Aangenaam


Psychologiepraktijk” De Bijstervelde ” wordt geleid door Drs. Jos de Leuw / klinisch psycholoog en is sinds 1999 in Tilburg Reeshof gevestigd.

BIG nummer : 09047072125   Beroep Gezondheidspsycholoog    Specialisme Klinisch Psycholoog

BIG nummer : 29047072116   Beroep Psychotherapeut

Jos de Leuw


Drs. Jos de Leuw van Psychologiepraktijk BijsterveldenMijn naam is Jos de Leuw en ik ben samenwonend en vader van twee kinderen.

In mijn geboortestad Tilburg heb ik psychologie gestudeerd. Gaandeweg werd duidelijk dat mijn voorkeur lag bij het werken met cliënten in een therapeutische setting. Na mijn afstuderen deed ik dan ook de vervolgstudies klinische psychologie en psychotherapie. Een vijftal jaren heb ik gewerkt bij de GGZ Oostelijk Zuid-Limburg en de GGZ de Zuid-Hollandse Eilanden. Daarna ging ik werken als klinisch psycholoog en psychotherapeut in een particuliere praktijk. In 1999 ben ik een eigen praktijk begonnen in Tilburg Reeshof aan de Bijsterveldenlaan 171 . Tevens werk ik voor twee dagen in een groepspraktijk in Weert. In mijn therapeutische werkzaamheden ben ik begonnen als cognitief – gedragstherapeut. In 2002 maakte ik kennis met een kortdurende psychodynamische therapierichting. De inspirator en grondlegger van deze richting was H.Davanloo. Verder heb ik kennis genomen van EMDR “Eyemovement Desensitisation and Reprocessing”, en van EFT “Emotionally Focused Therapy for couples” (partner-relatietherapie). In mijn huidige werk als therapeut gebruik ik elementen van deze therapierichtingen. Welke elementen ik gebruik, hangt af van het probleem waarmee cliënt komt en de manier waarop cliënt het probleem wil benaderen of oplossen.